Ankara Gezisi

Kültür - Edebiyat Kulübünün katkılarıyla Ankara´ya 8 Mart 2018´de gezi düzenlendi.

Milli şair ve İstiklal Marşı´nın yazarı Mehmet Akif Ersoy´u anmak için okulumuzun Kültür ve Edebiyat Kulübü öğretmenleri Pervin ÇETİN, Abdullah KARACA ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Merve IŞIKCI, Okul Müdürü Levent ÜÇLER´in katılımıyla Ankara´ya gezi düzenlendi.

8 Mart 2018 saat 08.15´te başlanan yolculukta Gölbaşı´nda öğrencilerle kahvaltı yapıldı, Mehmet Akif Ersoy´un evi ziyaret edildi, burada İstiklal Marşımız öğrencilerimizle birlikte okundu. Söz konusu videoya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İSTİKLAL MARŞI´NI MEHMET AKİF´İN EVİNDE OKUYORUZ (VİDEO)

Daha sonra Eski Meclis ve Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK´ün kabri olan Anıtkabir ziyaret edildi.

Müze ziyaretlerinin ardından alışveriş merkezi ve burada yer alan akvaryum öğrenciler ve öğretmenler tarafından gezildi.

Gezi sırasında emeği geçen tüm idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ANKARA GEZİSİ (2018) - FOTOĞRAFLAR

Seyahatimiz aynı gün saat 22.30´da sona erdi.

Yayın: 12.03.2018 - Güncelleme: 12.03.2018 16:13 - Görüntülenme: 339

Etiketler :