İlçe Müftümüz İle Söyleşi

İlçe Müftümüz öğrencilerimize gelecek kaygısı ile ilgili seminer verdi.

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri bu sene üniversite sınavına girecekler. Bundan dolayı öğrencilerimizde sınavda başarısız olma durumunda gelecekleriyle ilgili şimdiden ümitsizlik düşüncelerime kapılma riski olması ve stres düzeylerinin artması gibi olumsuz durumlar gözlemlenebilmektedir.

Öğrencilerimizin yaşaması muhtemel bu durumların etkisinin azaltılması, geleceğe sağlam adımlar atabilmesi, manevi destek sağlanması ve motivasyonlarının arttırılması için Cihanbeyli İlçe Müftülüğü işbirliği ile bir seminer düzenlenmiştir. Seminer okulumuz Rehberlik Servisi ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi aracılığı ile yapılmıştır.

Seminer 10.05.2018 Perşembe günü İlçe Müftümüz HASAN NACAR´ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Etkinlik ile ilgili fotoğraflar için buraya tıklayın

Yayın: 19.05.2018 - Güncelleme: 19.05.2018 16:23 - Görüntülenme: 59