İSTİKLAL MARŞINI EN İYİ OKUYAN ÖĞRENCİ YARIŞMASI

Okulumuz Cihanbeyli Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi İstiklal Marşı’nın Kabulü’nün 95. Yılı ve Mehmet Akif ERSOY’U Anma etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde ana sınıfı öğrencileri, ilkokul öğrencileri, ortaokul öğrencileri ve lise öğrencileri düzeylerinde olmak üzere dört farklı kategoride ‘’İstiklal Marşı’’ Okuma Yarışması düzenledi. İlçe genelinde 32 öğrencinin katılım gösterdiği yarışmada jüri üyelerinin değerlendirmeleri ile aşağıda isimleri, düzeyleri ve okulları belirtilenler 1. oldular. Derece yapan öğrenciler çeyrek altın ve Ankara’ya yaptığımız ‘’Safahat Gezisi’’ne misafir olarak katılım ile ödüllendirildi. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen okulumuz T.Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet BÜYÜKYILDIZ’a teşekkür ederiz. Okulumuz adına ayrıca yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Elif ÇİMEN                                 Ana Sınıfı                            Vedat Kora İlkokulu
Gülseren KILINÇ                      İlkokul                                Merkez Atatürk İlkokulu
Esma Nur YORULMAZ             Ortaokul                            Yeniceoba İmam Hatip Ortaokulu
Havva BERTAN                         Lise                                   Güven Belgin Anadolu Lisesi