Haz

2017 - 2018 Öğretim Yılı 9 Haziran 2018 Cuma günü sona erdi. Okulumuzda karne dağıtımı ve ödül töreni yapıldı.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda kutlandı ve yapılan etkinliklerde ödül kazanan öğrencilere ödülleri verildi.

May

Okul Rehberlik Servisi mesleki rehberlik kapsamında okulumuzun yanında bulunan Cihanbeyli Jandarma Genel Komutanlığına gezi düzenledi.

May

19 Mayıs ilçede ve okulumuzda etkinliklerle kutlanıyor.

May

İlçe Müftümüz öğrencilerimize gelecek kaygısı ile ilgili seminer verdi.

May

Okulumuz Resim Öğretmeni Derya Kerimoğlu tarafından okul yönetimi işbirliği ve öğrencilerimizin katılımıyla resim sergisi düzenlendi.

Nis

Okulumuz Eskişehir´e gezi düzenledi.

Nis

İlçemiz sınırlarında bulunan Tuz Gölü, Alkim Alkali Kimya A.Ş., Bolluk Gölü ve 15 Temmuz Şehitler Parkına okulumuz 11A ve 11B sınıfları öğrencileri ve fizik, kimya ve biyoloji öğretmenleri ile gezi düzenlendi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin Cihanbeyli´ye hayvanlar için bir bakımevi yapılması ile ilgili verdiği dilekçe Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından cevaplanmıştır.

Cihanbeyli Müftüsü Sayın Hasan Nacar Okulumuzu Ziyaret Etti

Nis

Okulumuzda Kütüphaneler Haftası etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Kültür - Edebiyat Kulübünün katkılarıyla Ankara´ya 8 Mart 2018´de gezi düzenlendi.

Şbt

12 Şubat 2018 Pazartesi günü itibariyle geçerli sınıfların ders programı güncellendi

Açık Öğretim Lisesi Kayıt ve Kayıt Yenilemeleri Başladı

Okul Müdürleri Kahvaltı Etkinliğinde Buluştu