Cihanbeyli Ticaret Odası Başkanı Hacı KABAKÇI´ dan Okulumuza Kitap Bağışı

Kas

İLÇEMİZ OKULLARI ARASINDA DÜZENLENEN MÜNAZARA YARIŞMASININ FİNALİ BUGÜN BELEDİYE KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

BU YILKİ 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI ATATÜRK ANITINA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ŞEMSEDDİN AYKUT TARAFINDAN ÇELENK KOYULMASIYLA BAŞLADI. ÇELENK KOYMA TÖRENİNİN ARDINDAN BELEDİYE KONFERANS SALONUNDA OKULUMUZUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU İÇ PROGRAMA GEÇİLDİ.

Kas

02/11/2018 Cuma günü  öğrenci meclis başkanlığı seçimi yapıldı.

Ekm

Okulumuzda Cuma günü  yapılacak olan okul meclis başkanlığı seçimi kapsamında aday olan üç öğrencimiz tanıtımlarını yaparak öğrencilere vaatlerini anlattılar.

Haz

2017 - 2018 Öğretim Yılı 9 Haziran 2018 Cuma günü sona erdi. Okulumuzda karne dağıtımı ve ödül töreni yapıldı.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda kutlandı ve yapılan etkinliklerde ödül kazanan öğrencilere ödülleri verildi.

May

Okul Rehberlik Servisi mesleki rehberlik kapsamında okulumuzun yanında bulunan Cihanbeyli Jandarma Genel Komutanlığına gezi düzenledi.

May

19 Mayıs ilçede ve okulumuzda etkinliklerle kutlanıyor.

May

İlçe Müftümüz öğrencilerimize gelecek kaygısı ile ilgili seminer verdi.

May

Okulumuz Resim Öğretmeni Derya Kerimoğlu tarafından okul yönetimi işbirliği ve öğrencilerimizin katılımıyla resim sergisi düzenlendi.

Nis

Okulumuz Eskişehir´e gezi düzenledi.

Nis

İlçemiz sınırlarında bulunan Tuz Gölü, Alkim Alkali Kimya A.Ş., Bolluk Gölü ve 15 Temmuz Şehitler Parkına okulumuz 11A ve 11B sınıfları öğrencileri ve fizik, kimya ve biyoloji öğretmenleri ile gezi düzenlendi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin Cihanbeyli´ye hayvanlar için bir bakımevi yapılması ile ilgili verdiği dilekçe Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından cevaplanmıştır.

Cihanbeyli Müftüsü Sayın Hasan Nacar Okulumuzu Ziyaret Etti